Čudesne svadbene torte

0

Džoan Spliter, rođena je i odrasla u Južnoj Kaliforniji, i još kao mala devojčica počela je osvajati prestižne nagrade na školskim takmičenjima u ukrašavanju torti. Završila je višu školu za vizualnu umetnost. Njezina mašta, kreativnosi i sposobnost improvizacije su neograničeni.

Li Grode je rođena u kulturnoj Meki Nju Jorka. Kuhinja njezine bake bila joj je poligon za igru i razvijanje kreativnosti. Svoju prvu tortu napravila je još kao mala devojčica. Prije pokretanja valstitog biznisa, studirala je u Amsterdamu film i televiziju, što joj je uvelike pomoglo u uočavanju detalja i njihovoj proizvodnji. Postavlja visoke standarde, i sve što se drugima čini nemoguće, ona odrađuje sa lakoćom i osmehom.

Međusobna ljubav i filozofija deljenja radosti kroz hranu, povezala je Džoan Spliter i Li Grode još 1998. godine, kada započinju svoje poslovanje i otvaraju “Cake Divas” Poznate su po svojim originalnim dizajnima za svadbe torte, vrhunskim umetničkim delima te jedinstvenim desertima. “Čudesne svadbene torte” je emisija o dvije dive koje pomjeraju granice i prave nemoguće.

“Čudesne svadbene torte” svakog ponedeljka u 18:05 na VIP HD.

PODELI
Prethodni tekstVIP kuhinja
Sledeći tekstMoč Prirode